MENY LUKK

Innstillinger og varsler i en kanal

I en kanal, kan du tilpasse kanalen etter eget ønske. Skru av/på varsling, fest eller skjul kanalen eller få en kobling til deling.

Varsling på aktivitet i en kanal er deaktivert som standard, og ønsker du å få varsel i Teams på aktivitet (innlegg, svar eller omtaler), må du selv aktivere dette. Gå til den kanalen du ønsker å endre, klikk på ikonet med 3 prikker. Velg Kanalvarsler og velg enten All aktivitet eller Egendefinert.

Kanalvarsler i Teams APPen

Kanalvarsler

Endre innstillingen for hvordan varsling i kanalen er. 

Fest/Skjul

Når du fester en kanal, er den alltid synlig i teamet. Som standard vises ikke alle kanaler, og du kan selv velge hvilket du ønsker å være synlig. For å skjule kanalen, velger du Skjul i stedet. 

Administrer kanal

Dette valget er kun for deg som er administrator (eier) av kanalen. Du kan legge til og fjerne personer. Det er kun eier av kanalen som kan gjøre dette. Har du ikke dette valget, må administrator av teamet gi deg rettigheter (ta kontakt med eier for å få rettigheter)

Få e-postadresse

Hvis du ønsker å bruke e-postfunksjon, kan du få en egen e-postadresse – som gjør at alle som sender en e-post til denne spesifikke adressen, kommer inn i kanalen. Dette kan være fint hvis man ønsker eksterne aktører som sender informasjon til en kanal. Det er ikke mulig å sende fra Teams, kun å motta e-post.

Få kobling til kanal

Ønsker å dele lenken til kanalen, velger du Få kobling til kanal, og du kan dele lenken til andre i Teamet (f.eks. på e-post eller i en samtale)

Sammenkoblinger

Ønsker du å legge til flere funksjoner i Teams, kan du koble sammen andre funksjoner