MENY LUKK

Våre offisielle kanaler

IKT Fjellregionen benytter www.fartt.no som hoved kommunikasjonskanal til målgruppene våre. Denne siden inneholder hvilke kanaler og informasjon du kan forvente å få fra oss.

Først noen enkle avklaringer:

  1. Vi ber aldri om passord eller andre koder av deg på hverken e-post eller telefon. Oppgi derfor aldri slike opplysninger, selv om noen presenterer seg som oss.
  2. Alle henvendelser skal gå via FARTT Service. Har du avtale eller en pågående sak direkte med noen av oss, så gå til ansatt siden og ta kontakt med oss. Intern kommunikasjon foregår via Teams eller e-post.
  3. Vi sender deg ikke lenker eller passord på SMS og andre meldingstjenester
  4. Når vi er på besøk – så går vi alltid med ID-kort
  5. Vi benytter kun de kommunikasjonskanaler som er oppgitt under

Nettside

Dette er vår hovedkanal for informasjon til målgruppene våre. Her finner du veiledninger, intranett, driftsmeldinger og annen informasjon som er relevant. Veiledninger og informasjon blir publisert fortløpende.

Vår nettside er satt som startside når du åpner Edge for første gang. Husk alltid å logg deg inn med din e-postadresse og passord. Driftsmeldinger blir publisert på nettsiden (krever innlogging) og ligger på startside

Teams

Vår interne kommunikasjonskanal og samhandlings plattform. Meldinger (chat inkl. gruppemeldinger), digitale møter, arbeidsområde for filer, prosjekter m.m. Alle som har FARTT konto har tilgang til Teams og oppfordrer å ha Teams APPen installert på mobiltelefon og nettbrett.

SMS

Vi sender kun SMS ved kritiske feil og når vi er i beredskap. SMS inneholder ingen lenker, og vil gi et varsel med å henvise til mer informasjon på vår nettside. SMS meldinger er masse utsendt og avsender navn er FARTT

FARTT Service

Registering av supporthenvendelser og direkte kommunikasjon med FARTT service. Alle henvendelser sendes inn via serviceportal eller e-post, og alle henvendelser får eget saksnummer og blir fulgt opp av FARTT Service. Registering av supportsaker skal kun gå via FARTT Service og ikke direkte til ansatte i FARTT.

Citrix Workspace (FARTT Skrivebord)

Viktige driftsmeldinger publiseres i Citrix Workspace før oppstart av applikasjoner eller skrivebord. Vi henviser til driftsmeldinger på nettsiden for oppdatert informasjon.

Styret vedtok informasjons- og kommunikasjonsstrategi 20. desember 2023.
Les hele informasjons- og kommunikasjonsstrategi.