MENY LUKK

Microsoft Edge

Edge er standard nettleseren i FARTT, og du finner programmet både lokalt på din egen datamaskin og i FARTT skrivebord. Vi anbefaler også å bruke denne nettleseren på Mac, iPhone, iPad og Android enheter.

Last ned Edge i Google Play (Android) eller i APP Store (IOS). Start Microsoft Edge i startmenyen i Windows 11

Favoritter og snarveier

Når du er innlogget på en nettside, kan klikker på stjerneikonet

Favoritt ikon i Edge

Dette ikonet finnes helt til høyre i adressefeltet i Edge. Når du har klikket på ikonet, velger du mappe Favoritter-felt og lager et kort navn. Klikk på den blå Ferdig knappen

Legge til en favoritt i Edge

Du har nå en snarvei i nettleseren. Har du aktivert profilen din, så vil denne snarveien blir synkronisert på alle enheter.

Profiler

Du kan bruke profiler i Edge, slik at du synkroniserer alle bokmerker, innstillinger og historikk på tvers av enheter. Profiler kan også brukes hvis man ønsker å skille mellom to ulike kontoer. Ved å bruke profiler, slipper du å logge deg inn en ekstra gang i godkjente applikasjoner.

Øverst i Edge, klikk på ikonet som viser en person:

Profil ikon i Edge

Har du brukt profiler tidligere, kan du enten velge i fra konto som du har brukt tidligere og klikk på den blå knappen Logg på for å synkronisere data.

Legg til en profil i Edge

Ønsker du å legge til profilen manuelt, velger du Legg til profil helt nederst.
Vent noen sekunder slik at synkroniseringen er utført

Ny versjon av Edge

Microsoft kommer med en ny versjon av Edge som heter for Microsoft Edge for Business. Denne blir tilgjengelig fra uke 33 (2023) og les mer om endringen i veiledning.